Helgen

HAJ!!! Är påväg till Amazonas nu- KUL!


Har ej bloggat på grund av dåligt wi-fi och ingen tid att berätta vad jag gör. Men i fredags var vi uppe vid Kristus och sen på stranden. På kvällen firade vi vi sinne i vårt team som fyllde 30!!!! Sen lördags var vi i botaniska trädgården här. Vi tänkte att vi inte kommer att få se några träd i Amazonas så vi passade på att se dem innan. Efter det gick vi på marknad i lapa. På kvällen kollade vi liveband och mötte ett gäng sköna pojkar som vi gick till en nattklubb med men vi var otaggade och trötta, så vi åkte hem efter en timme typ. 

Söndags skulle vi köpa sista grejerna till Amazonas. Åkte till ett köpcentrum vid 12. Det öppnade 15. Så vi fick spendera några timmar där, åt SVINgoda veganska burgare och sen gick vi även på bio. SÅ JÄVLA COOL BIO! Sätena var amazing ovh man kunde justera dem hur man ville. Sen kunde man även beställa mat och öl in i salongen. COOOOL. Såg the circle, den var inte bra. Aja. Den hade potential men floppade liksom. 


Nedan har ni bilder från trädgården och sen teamet på biogeokemiska enheten.

Bilder från biografen (väldigt viktiga) kommer i nästa inlägg. Har massa intressant att berätta om Brasilien men gör det nog när vi ses. Så lite tid med wi-fi här.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0