På tal om att dyka..

.. så frågade de om vi ville att de skulle ta kort på oss under vattnet för 120 kronor. Varför inte, kan väl vara kul att se alla firrar och sånt sen. MEN! Något vi märkt här är stt alla bara vill ha stela, seriösa bilder. De vill inte uppleva saker, bara ha fina bilder. Ex de som hikear uppklädda, vissa med klackar(?) för att ta fina bilder på toppen. Ja. Enkla hikingsspår men ändå. Så väl under vattnet bad de mig posa hela tiden. Jag som ör väldigt anti blev istället sjukt stel på alla bilder. Garvar. Så ful. Och fick ett rosa cyklop???? Klart som fasen. 



Okej bilden på berget ska inte vara med här men lyckas inte ta bort den. 


Mjaa

Idag dykte jag lite. Är rädd för fiskar. Känner mig duktig nu. 


Men så coolt och kändes typ overkligt så var inte så läskigt? Såg MASSA fiskar, blandannat chilladr jag med en havssköldpadda och en muräna. 

En annan grej Im vårt hostel. De trodde de kunde boka en billig van för transport till rio imorgon. Visade sig att den går i övermorgon. Men vi måste åka imorgon. Dr sa då att vi kan stanna en natt till gratis. De är nästan obehagliga, aå fort vi pratat om att åka undrar de om vi inte trivs. Och de vill umgås jämt. Vi är svenska, vi vill inte umgås jämt 


Boendet

Här har ni bilder på den tjackigaste restaurangen vi varit på hittills. Men ölen var god. 


MÅSTE berätta om boendet. Inga kan engelska och de tycker det är så märkligt och roligt (?) att vi inte ens in spanska!!!!!! Men de är så söta. Försöker bjuda oss på mat hela tiden och när vi kom hem idag fick vi mackor och kaffe. Det är som stt vi bor hemma hos en familj fast vi bor på ett hostel i våningssängar? Idag fick vi skjuts till båten OCH blev hämtade efteråt? Och imorgon ska ägaren skjutsa oss till dykstället. 


Arrial da cabo

Buzios var.. hmmm. Tänk er turistområden så som Mallorca? Trevligt om man reser med pengar och vill festa typ (inträdet på nattklubbarna var cirka 300 kr). Det vill inte vi. Vi vill se Brasilien och leva billigt så vi kan göra roligheter. Som här i Arrial da cabo!!! BILLIGARE!!!! Idag åkte vi ut med snorkelbåt. Mest för att se stränderna. Det går en kall ström här utanför, cabo fria kanske den kallad. Så vattnet är cirka 20 grader bara men stränderna och vattnet så fint!!!!



Imorgon ska jag göra något jävligt. Jag ska testa på att dyka????? Rädd för fiskar, men ska möta mina rädslor. VILL!!! Vi betalade även 100 kronor extra för att de ska ta bilder på oss under vattnet som bevis. He. He. He. He. He. Ändå värt. Tror jag. Hoppas jag. Det blir det sista vi gör innan vi åker tillbaka till rio. 


RSS 2.0