Bangkok

Framme i bangkok då. Resan som skulle ta 9 timmar (efter att jag frågatom hur långt det faktiskt skulle ta, inte vad som stod på pappret. Där stod det typ 7 timmar) tog 13 timmar. Är lite arg. 

Vi köpte en bussbiljett på en vip buss. Ej sovbuss för de va så dyrt, men sätena skulle vara breda och det skulle vara tillgång till toalett. Vi blir upphämtade klockan ett på natten i en vanlig jävla sl buss?! Ingen toalett hade den heller? Sen tar den oss till gränsen där vi ska byta till en annan buss på andra sidan. det var vi sock medvetna om att vi skulle behöva göra. Det vi inte visste var att det skulle ta tre timmar OCH att vi skulle behöva bära runt på all pack ing i tre timmar. Där vi köpte biljetterna sa de att det skulle gå fort, vi frågade då om det skulle ta typ en timme varpå de svarade att det skulle gå snabbare, på ett kick. Väl på andra sidan blir vi upphämtade av en bil med bänkar på ett flak typ (alla fick inte ens plas). Denna bild körde oss en bit bort, tog ca 10 minuter, sedan var det baralasta av och vänta ytterligate. Tillslut kommer det en minivan vi ska åka med? Då är det inte ens en buss som lovat, utan en trång minivan. Den skulle enligt de på plats ta 3 timmar, tog 5 timmar :) 
ACn var så gott som obefintlig och det var det trängsta jag varit med om. 


Ja som ni ser fick vi inte ens plats med benen (förutom elsa, för hon är kort) 

Arg. Men nu är vi i allafall framme. Har inte vågat lämna hotellet riktigt ån. Imorgon var planerna att besöka ett megastort centrum som ska vara coolt och gå på en ascool bio. Men får se hur det blir med det. Ska prata med receptionen om ifall de tror det är säkert. 

Tjing på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0