Phuket- patong

Parätong är ju ökänt för sitt uteliv, med en av världens största bargator! Vi kände att vi var tvungna att ge den ett försök. Felicia har mått dåligt i flera dagar så hon valde att stanna hemma och linnea tog beslutet att gå tillbaka till henne och göra henne sällskap. Så två musketörer, jag och elsa, gick tillbargatan något mindre taggade. Där gick vi till grabbarna grus (en svensk klubb som finns på de flesta större festorter).  Dit går man typ för att hänga med andra skandinavier. Torrt ja, men lättare att klicka. Tyvärr visade det sig att det var många där för att träffa skandinavier. Flickor gärna. Det var typ bara 30+ are från dubai som ville träffa skandinaviska flickor och visa upp sina pengar. Det var tråkigt. De var efterblivna. Så vi stack vidare till stockhoöm syndrom (ännu en svensk klubb) där alla var aptorra och satt och rökte inomhus=ÄCKLIGT!!! Vi kände för att dansa med det verkade som att de flesta dansställen innebar strippstångar. Dessutom var det prostituerade överallt vilket resulterade i ett mindre festligt humör. Det sorgliiga är att det främst är feta västerlänningar som går runt med de prostituerade. 
Kvällen slutade på frozen yoghurt och vi var tillbaka på runmet runt klockan 01. Endast 140 bath fattigare (ca 37 kronor). 

Slutsats: man kan säkert ha askul i patong om man är ett stort gäng och är så pass taggade/salongsberusade att man kan ignorera de prostituerade. Det kunde inte vi. Dessutom gick de runt poliser överallt och det är nästan mer skrämmande eftersom man hört så mycket om hur korrupta de är och kan lura turister. Men nu har vi testat det och drar ur på nya äventyr! 

Idag ska vi till gamla stan här i phuket. Varför? Jo men det verkar fint :-) ka försöka fota, men jag är dåliigt på det. Tog inte ens med mig telefonen ut och den enda bilden jag har deån bargatan är denna:

Finn :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0