Vietnam intryck

Jaha. Två dagar i hanoi. Intryck so far? Jag hade innan läst att vietnameser kunde vara otrevliga, näst intill aggressiva mot turister. Om detta är fallet så är hanoi ett undantag. Alla vill hjälpa även om de inte förstår ett ord engelska. När man äter deras mat fel visar de hur man ska göra. Inga gamla gubbar som ropar sexy eller är allmänt obehaglig. Endast unga boys som glor, men det kan man ju inte bli sur för. Säkert första gången de sett så schyssta brudar. Sen verkar tatueribgar vara ovanligt här, för till ugglan bernard på låret dras många blickar. Men det är lugnt, han gillar uppmärksamheten :-) 

Annars då? Billig? Jotack. Hörde att hanoi skulle vara dyrare än övriga delar av landet, och i såna fall åker jag gärba till övriga delar. "Pannkakan" idag gick loss på 6 kronor. En öl till det 5 kronor. En lunch (burgare, pommes frite och läsk) 11 kronor, en baugette 1.5 kronor, en bussresa ca 1.5 kronor och en dyrare maträtt på fin resturang ca 30 kronor. 
Soft jö. 

Imorgon ska vi se ho chi minh maisoleumet och förhoppningsvis äta viatnenesisk soppa om de förstår oss på något matstånd :-)

Tjingeling


Chillar med min homie på bussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0