Surffliss

Jaha. Så var surffliss i faten igen. Körde på hårt då vattnet var strömt och nu har hag brännsår från brädan i habdflatorna. TUNGT!!!!!!!

 

När vi ligge rpå stranden här i kuta kommer det fram skitmånga och vill ta kort med oss (ibland "smygfotar" de endast). Vi hängde lite med vår gamla surfinstruktör på stranden idag och frågade honom om det. Han sa att det är typ skolbarn från java (en del av indonesien) som åker till bali för att det är så annan kultur här. I java är det typ mycket muslimer så när de går här förubdras de över alla som ligger på standen och solar. I BIKINI!!!!!! Vi är typ exotiska. Så de fotar oss och jämför sen sina bildsamlingar med varandra och visar upp bilderna för familjerna hemma i java. Hmm. Aja.  Har man inte råd med tv så har man inte. 

En sak som påminde oss om vilken jävla tur vi har i livet och stt vi bor i sverige var når vår surfinstruktör berättade att han skulle hälsa på sin fanilj om en vecka. De bor i java vilket är två timmar bort med inrikesflyg (1h egebtligen, men det år en timmes tidsskillnad). Han skulle bara vara borta i fyra dagar men de var första gången på SEX ÅR som han träffar dem. Annars jobbar han måndag-måndag 9-17. Och jag gissar på att det inte alltid är så bra betalt... Regbar det tjänar de ju typ 0 kronor på en dag. Och att hyra en bräda kostar ca 50 000 rupia (kanske 29 kronor typ) men en flygbiljett kostar väl ca 1000 000 rupia. Och då får man tånka på att hela stranden är full med surfinsteuktörer så det måste vara svårt att få kunder. 
Men han är så söt!! Har honom på facebook nu och han har en katt som profilbild= jag gillar honom!! 

Aja. Var bara det jag ville säga. Heyrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0