Påskafton i seminyak

Jaha, så igår vare dags att fira påsk för mig och linnea vilket betyder: GOD MAT!!!!!!!!!!!!! Vi gick till en rätt fin resturang (jävligt fin om man jämför med matstånden där vi brukar äta) här i seminyak och åt tre rätters. Vi började med bruschetta, olivröra och tomatgucka.  Sen åt jag en australiens biff som var så mör att den föll i bitar. Perfekt röd, nästan rå. ÅÅÅÅHHHH VILL HA DEN IGEN!!!! Avslutade med jordgubbsglass, som även den var mumma!!!!!! Lägger in bilder på maten här, väldigt dåliga bilder men ni får helt enkelt använda fantasin. 








Här är vi på resturangen :-) 


Sen skulle vi gå vidare ut, pch möta upp lite people. Vilket inte gick bra då vi inte hittade något wifi = kunde inte få tag i dem. Men vi hade kult ändå! Fattar inte rintigt seminyak, barerna och resturangerna är så utspridda. 

Saknar små öar lite grann. Alla taxibilar här är dumma i huvudet. Varje gång de ser en turist tutar de hela vägen tills de kört förbi för att man inte ska missa att en taxibil kommer.  Jävligt jobbigt med tanke på att varannan bil är en taxijävel. På småöarna finns ingen jävla trafik, även om hästarna med vagn kan bli irriterande med deras tutor. 

Jag och linnea mår som vanligt bajs i magen= ligger vid poolen. Vi bor ca 2km  från stranden här så vi vågar inte gå dit ifall vi skulle behöva uppsöka en toalett :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0